• DOLAR 32.585
  • EURO 34.788
  • ALTIN 2522.96
  • ...
HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı: Biz de 26 Nisan`da Yenikapı`dayız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR)  İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, Peygamber Sevdalıları Platformu Marmara Koordinatörlüğünün 26 Nisan Pazar günü Yenikapı Miting Alanında düzenleyeceği Kutlu Doğum etkinliğine,  İl ve İlçe teşkilatlarıyla destek vereceklerini açıkladı.

“Peygamber Efendimizi ananları tebrik ediyorum”

Peygamber Efendimizi anma ve anlamaya yönelik program düzenleyenlere teşekkür eden  Elibüyük, “Manevi havanın zirve yaptığı üç aylara girmiş bulunmaktayız. Manevi havaları soluduğumuz bu aylarda ve özellikle Nisan ayı efendimizin dünyayı şereflendirdiği, kutlu doğum programlarının yapıldığı ay olarak idrak ediyoruz. Ülkemizde Peygamber Efendimizin doğumunu ve hayatını ele alan, bunu gelecek nesillere örnek olması için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Başta bu programları düzenleyen Peygamber Sevdalıları Platformu olmak üzere, diğer tüm kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ediyoruz. Bu kurumların içinde ayrı bir yeri olan Peygamber Sendikaları Platformuna hasetten teşekkür ediyorum. Sanırım bu sene 300`e yakın merkezde kutlu doğum programı düzenliyorlar. Geçen hafta Diyarbakır da organize ettikleri etkinlik bizi ziyadesi ile sevindirdi. Bu haftada Yenikapı Miting Alanında düzenleyecekler.” dedi.

“Bizde İl ve İlçe teşkilatları olarak meydanda olacağız”

Etkinliğe il ve ilçe teşkilatları olarak destek vereceklerini söyleyen Elibüyük, “    İnşallah biz de HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı olarak il ve ilçe teşkilatlarımızla etkinliğe katılım sağlayacağız. Bu programların düzenlenmesinde emeği geçen herkesi ayrı ayrı kutluyorum. Hz. Muhammed'in anlaşılmasında önemli bir görevi yerine getiriyorlar. Tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. (Erkan Yavuz/İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir