• DOLAR 32.331
  • EURO 35.092
  • ALTIN 2297.849
  • ...
Diyarbakır`da kanser bilgilendirme semineri düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Özel bir hastane tarafından, Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Diyarbakır Grup Başkanlığı çalışanlarına yönelik kanser hakkında bilgilendirme semineri düzenledi.

Kanser türleri, risk faktörleri, belirtileri ve tedavilerinin ele alındığı seminer 22 Nisan 2015 tarihinde Maliye Bakanlığı`na bağlı Vergi Denetim Kurulu Diyarbakır Grup Başkanlığı`nda gerçekleşti.

Toplantıya; Vergi Denetim Kurulu Diyarbakır Grup Başkanı Ahmet Rüzgâr, Grup Başkan Yardımcısı Mahmut Suçiçek, Onkoloji Bölümü Uzmanı Doktor Serdar Yıldırım ve birçok müfettiş ile çalışanlar katıldı.

“Kanserden değil, geç kalmaktan korkun”

Seminerde konuşan Onkoloji Bölümü Uzman Doktor Serdar Yıldırım, “Tıp dünyasının kanserle mücadelesi sürüyor. Dünyada hala insan ölümlerine en sık neden olan hastalıkların başında kanser geliyor. Gelişen tıbbi teknoloji ve tedavi imkânları sayesinde erken dönemde yakalanan kanserler tamamen tedavi edilebiliyor. Bu da kanserin erken dönemde yakalanmasının önemini gösteriyor. Kanserden korkulmamalı, geç kalınmaktan korkulmalı.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir