• DOLAR 32.523
  • EURO 34.892
  • ALTIN 2480.57
  • ...
Batman'da Aile Eğitim Programı seminerleri devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aile eğitim programı kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Batman İl Müdürlüğü tarafından 10’uncu sınıf öğrencilerine “İnternet ve Bilinçli Medya Kullanımı” ve Batman Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün talebi ile denetimli serbestliğe tabi olan kişilere “Madde Kullanım Riski ve Madde Bağımlılığından Korunma” konulu seminerler verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet Merkezi Eğitim ve Danışmanlık Birimi tarafından okulların eğitim-öğretim dönemi başında ihtiyaçları doğrultusunda belirledikleri konularda Aile Eğitim Programları devam ediyor.

Bu kapsamda Batman merkez Atatürk Anadolu Lisesinde 10’uncu sınıf öğrencilerine yönelik “İnternet ve Bilinçli Medya Kullanımı” konulu seminer verildi. Seminere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Seminere, Aile ve Sosyal Politikalar Batman İl Müdürlüğünde Öğretmen K. Berrak Toksöz “İnternet ve Bilinçli Medya Kullanımı” konuyla ilgili bilgilendirme ve bilinçlendirme amacıyla sunum yaptı.

Ayrıca Batman Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Toplantı Salonunda Sosyal Çalışmacı S. Aydın Bavli tarafından verilen “Madde Kullanım Riski ve Madde Bağımlılığından Korunma” konulu seminerde bağımlılık yapıcı maddeler, ergenlerin madde kullanımına başlama nedenleri ve ailelerin bu konuda yapabilecekleri konularında bilgilendirme yapılırken, korunma ve tedavi konuları üzerinde duruldu.

Sunumlarda katılımcıların konular hakkında ve Aile ve Sosyal Politikaların hizmet alanları hakkındaki soru ve cevapların ardından son buldu. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir