• DOLAR 32.511
  • EURO 34.896
  • ALTIN 2485.032
  • ...
Tarsus`ta trafik kazası: 2 ölü 4 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarsus`ta 2 otomobilin karıştığı trafik kazasında,  her iki araçta bulunan 7 kişiden 4`ü yaralanırken 2`si hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, gece saat  00.30 sıralarında TEM Otoyolu Damlama mevkiinde meydana gelen kazada, Tarsus`tan Pozantı istikametine gitmekte olan Halil Pamuk`un kullandığı, içinde Ebru Pamuk ve annesi  Devlet Kuşkonmaz`ın(61)  bulunduğu 35 EFK 19 plakalı otomobil ile, yine aynı istikamete seyir halinde olan  sürücüsü belirlenemeyen ve içinde Mehmet Emin Can (31), Adem Karakız (31), Mehmet Köse (30) ve Tolga Aydınlı`nın (31) bulunduğu  01 DFJ 22 plakalı otomobil, sürücüsünün  direksiyon hakimiyetini kaybetmesi  sonucu çarpıştı.

Meydana gelen kazada çarpışmanın ardından Halil Pamuk`un kullandığı 35 EFK 19 plakalı otomobil yolun ortasında dururken, 01 DFJ 22 plakalı otomobil ise, savrularak yolun sağındaki bariyerlere saplandı.

Kazada Pozantı`ya bir iş görüşmesi için Adana`dan arkadaşlarıyla birlikte gitmek için yola çıktığı öğrenilen 01 DFJ 22 plakalı araçta bulunan Tolga Aydınlı olay yerine hayatını kaybederken,  olay yerinden geçerken,  112 Acil Servisinin, Pozantı Devlet Hastanesine kaldırdığı Devlet Kuşkonmaz (61) ise,   yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay  yerine gelen Jandarma ve Polis ekipleri, kazanın meydana geldiği yerde önlem alarak, olay yerine sevk edilen Tarsus Acil 112 ekiplerince kazada yaralanan Adem Karakız ve  Mehmet Köse Tarsus Devlet Hastanesine, Halil Pamuk ve Ebru Pamuk ise Medical Park kaldırıldı.

Yaralılardan durumu ağır olan ve kafatasında kırıklar oluştuğu öğrenilen Adem Karakız, çevre il ve ilçelerdeki hastanelerin plastik cerrahi bölümlerinin doluluğu nedeniyle Konya`da özel bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

Meydana gelen kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  (A. Hakim Kurt-İLKHA)

 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir