• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Siirt Kutlu Doğum etkinliğine hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından, Siirt`te 26 Nisan Pazar günü şehir stadyumunda düzenlenecek Kutlu Doğum etkinliğinin hazırlık çalışmaları başlatıldı.

Platform gönüllüleri tarafından, yapılacak etkinliğe davet amacıyla kentin işlek cadde ve sokaklarına, kavşak ve üstgeçitlerine pankartlar, brandalar ile afişler asıldığı görüldü.

Konuyla ilgili bilgi veren Peygamber Sevdalıları Platformu Siirt Koordinatörü Ramazan Tokdemir, “Yapacağımız etkinlik için çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Bu yılki Kutlu Doğum etkinliği kapsamında Kutlu Doğuma özel 15 bin ilahi CD`si ve 20 bin el ilanını bugünden itibaren dağıtacağız. Bu vesileyle tüm Peygamber sevdalısı halkımızı Pazar günü yapacağımız etkinliğe davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Amaçlarının Hz Muhammed`in (sav) hayatı ve yaşantısını bütün insanlara ulaştırmak olduğunu belirten Tokdemir, “Tüm Müslümanların Hz Muhammed`i (sav) kendilerine rehber, önder ve örnek almaları için bu tür etkinlikleri düzenliyoruz.” ifadeleri kulandı.  (Muhammed Dayan-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir