• DOLAR 32.52
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2418.535
  • ...
Bandırma`da Kutlu Doğum etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü tarafından Balıkesir`in Bandırma ilçesinde Kutlu Doğum programı düzenlendi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü`nce bu yıl ilk defa Bandırma`da gerçekleştirilen etkinlik, Bekir Çakmak Hoca`nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp Mevlid-i Şerif ile devam etti.

Grup İkra sanatçıları Nurullah Aslım ve Bilal Örün`ün seslendirdiği ilahilerle devam programda açılış konuşmasını eğitimci Adnan Alınç yaptı.

Peygamber Sevdalıları Platformu`nun çıkış amacını ve faaliyetlerini anlatan Alınç, Türkiye genelinde geçtiğimiz yıl 320`den fazla Kutlu Doğum etkinliği yaptıklarını hatırlatarak bu yıl ise bu sayının köy, kasaba il ve ilçeler olmak üzere toplam 400`den fazla Kutlu Doğum etkinliği gerçekleştireceklerini belirtti.

Son olarak herkesi 26 Nisan İstanbul Yenikapı`da yapılacak Kutlu Doğum etkinliğe davet eden Alınç, sözü Mehmet Göktaş Hoca`ya bıraktı.

Daha sonra günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapan Mehmet Göktaş ise Peygamber Efendimiz Hz Muhammed`in her yönüyle iyi tanınmasına vurgu yaptı.

Peygamber Efendimizin gereği gibi tanınmadan iyi anlaşılıp sevilemeyeceğini ifade eden Göktaş, Peygamberin hayatından kesitler sunarak kadınlara verdiği öneme dikkat çekti.

Program Grup İkra`nın okuduğu ilahilerden sonra Abidin Gökhan Hoca`nın kapanış duasıyla sona erdi.  (Zeki Aras –İLKHA)
























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir