• DOLAR 32.57
  • EURO 34.911
  • ALTIN 2432.122
  • ...
Diyarbakır`da `iletişim ailede başlar` konferansı düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Valiliği ve Karacadağ Kalkınma Ajansı işbirliğiyle, aile içi iletişimi konu alan ‘İletişim Ailede Başlar` konferansı düzenlendi.

Türkiye genelinde bin 600'ün üzerinde konferans ve seminere katılarak yaklaşık 420 bin insana ulaşan İletişim Uzmanı Mehmet Fatih Akbaba`nın konuşmacı olarak katıldığı konferans 3 farklı salonda gerçekleştirildi.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz adına yapılan bilgilendirme metninde,  fertlerinin ilk eğitimi aldığı, kişinin sevgi ve saygıyla tanışıp birey olarak ortaya çıktığı en önemli kurumun aile olduğuna vurgu yapılarak, toplumun tüm unsur ve kurumlarının temelde aile değerlerini ve ailenin önemini benimseyerek hareket etmesi, gerektiği belirtildi.

Toplumda bu farkındalığın oluşturulması ve sorunların temeline dikkat çekilmesi gerektiği düşüncesinden hareketle Diyarbakır Valiliği ve Karacadağ Kalkınma Ajansı ile işbirliği halinde, Aile İçi İletişimi konu alan bu konferansların düzenlendiği belirtilen açıklamada, bundan sonraki süreçte de Aile İçi İletişimi konu alan konferansların devam edeceği belirtildi.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir