• DOLAR 32.379
  • EURO 35.022
  • ALTIN 2326.145
  • ...
20 günlük bebeğin kaçırıldığı iddiası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep`in Merkez Şahinbey İlçesi Ulaş Mahallesinde ikamet eden Ali Kiya`nın evinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın esnasında 20 günlük bebeğin dumandan etkilenmemesi için  dışarıya çıkardıktan sonra tekrar yangını söndürmek için eve girdiler. Kapıya çıkarılan bebeği, 2 kadının alarak kayıplara karıştığı iddia edildi.

 Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Yangın sonrası bebeğini almak için dışarıya çıkan anne Emine Kiya, bebeğini göremeyince komşularına sordu. Kayıp olan bebek bulunamayınca aile durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, yangın esnasında çevrede bulunanların  ifadesine başvurdu. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, 20 günlük bebeği 2 kadının kucağında gördüklerini, daha sonra kadınların olay yerinden uzaklaştıklarını belirttiler.

Bebekleri bulunamayan Kiya ailesi sinir krizleri geçirdi. Sinir krizi geçiren anneye olay yerinde bulunan sağlık ekipleri müdahale etti. Aile bebeklerinin bulunmasını istedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, çevrede bulunan güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına aldı. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir