• DOLAR 32.33
  • EURO 35.095
  • ALTIN 2294.662
  • ...
SON DAKİKA
Silopi Kız İHL`den Kutlu Doğum programı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Etkinliğe Silopi Kaymakamı Ali Arıkan, Diyanet İşleri Müşaviri Abdullah Kaplan, Silopi İlçe Müftüsü Hüseyin Elçi ve vatandaşlar katıldı.

Silopi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Koç İlk Orta Okulu konferans salonunda düzenlenen   ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlik, öğrencilerin okuduğu Mevlid-i Şerif ile devam etti.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan  Sait Tunç, Hz. Peygamberin sevgisi etrafında toplumumuza birlik beraberlik mesajları sunmak amacıyla bu etkinliği yaptıklarını söyledi.

Ardından Diyanet İşleri Müşaviri Abdullah Kaplan programda yaptığı konuşmada,  Diyanet İşleri Başkanlığının, 1989 yılından beri Türkiye Diyanet Vakfı ile işbirliği içerisinde, Hz Peygamber sevgisi etrafında toplumumuza birlik beraberlik mesajları sunmak amacıyla hem ülke içerisinde hem de yurt dışında Kutlu Doğum Haftası'nda birçok etkinlik yaptığını söyledi.

Etkinlikte yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül verildi. Daha sonra  seslendirilen ilahilerin  ardından yapılan dua ve ile program sona erdi. (İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir