• DOLAR 32.536
  • EURO 34.857
  • ALTIN 2478.061
  • ...
Hür Aday Yapıcıoğlu STK`ları ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR'ın desteklediği Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Yapıcıoğlu, Sur ilçesinde faaliyette bulunan Din Bir Sen Diyarbakır Şubesi, Divan Der, Aktepeliler Derneği ve Sultan Şeyhmus Derneğini ziyaret etti. 

Ziyaretler sırasında Yapıcıoğlu'na HÜDA PAR Sur İlçe Başkanı Mahmut Akgül İle HÜDA PAR'dan bir heyet de eşlik etti.

Yapıcıoğlu ve HÜDA PAR heyeti,  Din Bir Sen Diyarbakır Şube Başkanı Cüneyt Özmen, Divan Der Başkanı Hacı Şaban Peker, Aktepeliler Derneği üyesi Eyyüp Bulut ve Sultan Şeyhmus Derneği yetkilileri ile görüştü. Sohbet havasında geçen ziyaretler sırasında Yapıcıoğlu STK'ların sorunların dinledi ve görüş alışverişinde bulundu.

Sizden hem kavli hem de fiili dua istiyoruz

Dernek yetkililerinden ve üyelerinden destek isteyen Yapıcıoğlu şöyle konuştu: "Biz hem kavli hem de fiili dua istiyoruz. Yani hem dualarınızı hem de desteğinizi istiyoruz. Sadece destek de istemiyoruz. Destek isteyip dualardan da vazgeçemeyiz. Allah muhafaza milletvekili sıfatını kazandıktan sonra hakkı yaşamayanlardan olursak hüsrana uğrarız.  Mecliste halkın sorunlarını dile getirmemiz için bize destek verin.  Meclise girdikten sonra da hak yol üzere sabit kalmamız için de dua edin!"

Hür adaylar olarak Meclise girdikten sonra millete tepeden bakanlardan olmayacaklarını vurgulayan Yapıcıoğlu, "Memleketimize imkânlar dâhilinde gelip halkımızın sorunlarını dinleyerek derman olmaya çalışacak, bölgedeki sıkıntıları mecliste dile getireceğiz. Halkın talep ve isteklerini de yine imkânlar dâhilinde meşru bir alan içerisinde yapmaya çalışacağız. Birinin sıkıntısını giderirken başka birini mağdur etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Fakirlik ile mücadele edeceğiz

Fakirlik ve yoksullukla mücadele edeceklerine dikkat çeken Yapıcıoğlu, "Fakir ve muhtaç olan halkımıza elimizden gelen yardımı derneklerimiz bünyesinde vermeye gayret ediyoruz. Allah takdir eder de Meclise girersek, orada yoksulluk ve fakirlik sorununu da dile getirecek ve inşallah bu tür sorunlara da çare bulmaya çalışacağız."

Yapıcıoğlu ve HÜDA PAR heyetinin ziyaret ettiği sivil toplum kuruluşu temsilcileri, söz konusu ziyaretten son derece memnun olduklarını ifade ederek 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde Yapıcıoğlu'nu destekleyeceklerini söylediler.  (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir