• DOLAR 32.663
  • EURO 34.815
  • ALTIN 2508.569
  • ...
Proje eğitimini tamamlayan personellere sertifika verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ahlât Kaymakamlığı tarafından hazırlanan proje kapsamında proje ofisi elemanları ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğü’nden oluşan toplam 12 personele Nergiz Uzun tarafından, 7 gün süren Proje Döngüsü Eğitimi (PCM) ve ERASMUS Plus eğitim kursu verildi.

Kurs sonunda eğitime tabi tutulan personellere sertifikaları Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu tarafından verildi. Sertifika töreninde konuşan Kaymakam Tekbıyıkoğlu, 12 personelin  7 gün süren proje yazımı konusunda eğitilerek daha etkin ve daha doğru projelerin yapılması, dolayısı ile ilçenin hibe fonlarından daha fazla kaynaktan yararlanılmasının amaçlandığını söyledi.

Kaymakam Tekbıyıkoğlu son olarak şunları söyledi: "Toplam 12 kişiye bu eğitimi verdirdik. İnşallah bu eğitimle beraberle ilçemize daha fazla katkı sağlayacaklarını umut ediyoruz. Proje ofisimizdeki 4 arkadaşımız bir üs görevi görecek ama onunla beraber kurumlarımızın kendilerine proje hazırlaması, proje ofisimize yardımcı olması gerekiyor. Proje ofisimiz kuruldu kurulalı 54 tane proje hazırladı. Bu da kısa zamanda fena rakam değil. İnşallah bunların hem kemiyeti hem keyfiyeti artacak, hem niteliği hem niceliği artacak.” (Menderes Beysülen - İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir