• DOLAR 32.546
  • EURO 34.92
  • ALTIN 2425.897
  • ...
Diyarbakır`da hırsızlık baskını
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesinde farklı tarihlerde meydana gelen çeşitli hırsızlık olayları ve yine merkez Bağlar ilçesinde bir çocuğun kaçırılması ile Bitlis`te yaşanan bir hırsızlık olayıyla ilgisi olduğu tespit edilen bir kişi yakalandı.

Konu ile ilgili olarak Diyarbakır valiliğince yapılan açıklamada olay yeri çevrelerinden elde edilen kamera görüntülerinin incelenmesi sonucu, meydana gelen 3 olayı da M. D. (26) isimli hırsızlık suçlarından sabıkası bulunan şüphelinin gerçekleştirdiği tespit edildiği, şahsında 17 Nisan 2015 günü düzenlenen operasyonla yakalandığı belirtildi.

M. D.`nin  karıştığı hırsızlık olayları hakkında da bilgilendirmede bulunulan açıklamada şahsın, 30 Temmuz 2014 günü merkez Kayapınar ilçesinde Peyas Mahallesi 224 Sokakta bir sitede bulunan dairede meydana gelen hırsızlık olayı, 31 Temmuz 2014 günü Peyas Mahallesi 239 Sokakta bir sitede bulunan dairede, meydana gelen hırsızlık olayı ve 17 Ocak 2015 günü ilimiz Peyas Mahallesi Diclekent Bulvarında bulunan bir dairede meydana gelen hırsızlık olaylarının faili olduğunun tespit edildiği belirtildi.

Şüpheli M. D.`nin geçmişine yönelik yapılan araştırmalar neticesinde de Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde kayıp olan bir çocuğun kaçırılması olayı ile Bitlis`te yaşanan bir hırsızlık olayının faili olarak firar olarak arandığının tespit edildiği belirtildi.

Polis tarafından yakalanan şüpheli M. D. sevk edildiği Adli Makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir