• DOLAR 32.455
  • EURO 34.85
  • ALTIN 2478.182
  • ...
HÜDA PAR Sur Gençlik Kolları hastaları ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kutlu Doğum Haftası düzenlenen farklı etkinliklerle kutlanıyor. Hafta münasebetiyle Hür Dava Partisi Sur Gençlik Kolları da,  Selahattin`i Eyyübi Devlet Hastanesi`nde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek çeşitli hediyeler dağıttı.

Selahattin`i Eyyübi Devlet Hastanesi`nde yatan hastaları ziyaret eden Hür Dava Partisi Sur Gençlik Kolları`ndan bir heyet, hastalarla ve hastane personeliyle de bir süreliğine sohbet etti. Hasta ve hasta yakınları bu hafta münasebetiyle böyle anlamlı bir etkinlik gerçekleşmelerinden dolayı Hür Dava Partisi gençlerine teşekkür ederken,  bu davranıştan oldukça memnun olduklarını dile getirdiler. Bazı hastalar ise “Bize peygamberimizi hatırlatmalarına vesile olan bu gençlerden Allah razı olsun.” dediler.

“Peygamberimizi anlamak öncelikli görevimiz olmalıdır”

Gerçekleştikleri etkinlikle ilgili kısa bir açıklama yapan Hür Dava Partisi Sur Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Rıdvan Erdem, “Kutlu Doğum Haftası`nın gelmesiyle halkımızda Peygamber Efendimize duyulan sevgi ve aşk doruk noktasına çıkıyor. Sivil Toplum kuruluşları çeşitli etkinlikler düzenlerken, okullarda düzenlenen programlarla Hz Peygamber öğrenci kardeşlerimize tanıtılmakta, esnaf çeşitli indirimler yaparak ve halkımıza çeşitli ikramlarda bulunarak ona olan aşkını göstermektedir. Bu münasebetle bizler de Hür Dava Partisi Sur Gençlik kolları olarak hastaları ziyaret ederek sıkıntılarına ortak olmaya çalıştık. Peygamber Efendimizin dilinden dua kitabı da kendilerine hediye ederek gönüllerindeki Muhammedi aşkı tekrar diriltmeye çalıştık.  Hastalar ve hastane personeli bizi son derece olumlu karşıladılar. Gösterdikleri yakın ilgiden dolayı da kendilerine teşekkür ederim.

Peygamberimizi anlamak,  anlatmak her Müslüman`ın öncelikli görevi olmalıdır. Getirdiği ilahi nizamı hayatımızın öncelikleri arasına koymak, onun sünnetiyle amel etmek ve bunu genç kardeşlerimize de tanıtmak hepimizin görevidir. Bu münasebetle bütün genç kardeşlerimizin Kutlu Doğum Haftasını tebrik ediyorum.” dedi.   (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir