• DOLAR 32.386
  • EURO 35.085
  • ALTIN 2326.429
  • ...
Tarsus`ta işçiler ile müteahhitler arasında silahlı kavga: 6 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarsus`un Ali Fakı Mahallesinde yapımı devam eden Bölgesel Kapalı Cezaevinde çalışan işçiler ile yapımı üstlenen firmanın müteahhitleri arasında çıkan alacak verecek kavgasında silahların kullanılmasıyla 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere, cezaevi inşaatında çalışan duvar işçileri alacakları oldukları gerekçesiyle, paralarını almak için inşaat yapımını üstlenen firmanın yetkilileri tartışmaya başladı. Yaşanan sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddialara göre, firma sahibi Aydın O.`nun oğlu Hatip O. (25) çıkardığı silahla ateş açtı.

Açılan ateş sonucu, işçilerden, Ramazan S. (36), Erol S. (27), Muharrem S. (26), Mehmet S. (41) ve karşı taraftan olduğu belirtilen Bayram O. (18) ile Yılmaz O. (33) çeşitli yerlerinden yaralandılar.

Yaralılar, olayın haber verilmesiyle olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık Ambulanslarıyla Ramazan S. (36), Erol Su.(27), Muharrem S.(26), Mehmet S. (41), Tarsus Devlet Hastanesine, Bayram O.(18) ve Yılmaz O. (33) ise özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde inceleme yapan Jandarma ekipleri, firma sahibi olan Aydın O. ve oğlu Hatip O.'yu gözaltına alırken,  olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi. (A. Hakim Kurt - İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir