• DOLAR 32.601
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2499.86
  • ...
İstanbul Muhammedi Sevdaya hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbullular, 26 Nisan`da Peygamber Sevdalıları Platformunun düzenleyeceği dev Kutlu Doğum etkinliği için gün sayıyor. 26 Nisan Pazar günü Yenikapı Meydanında düzenlenecek olan etkinliğin hazırlıkları da aralıksız olarak sürüyor. Etkinliğe davet için hazırlan dev afişler İstanbul`un dört bir yanına asılarak vatandaşlar etkinliğe davet ediliyor.

Ayrıca yine etkinlik için hazırlanan broşür, el ilanları ve CD`ler de kapı kapı gezilerek dağıtılıyor. Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından etkinlik öncesi yapılan yazılı açıklamada, “Peygamber Sevdalıları Platformu olarak bu yıl ilk kez İstanbul Yenikapı Miting Alanında yapacağımız Kutlu Doğum etkinliği için etkinlik günü yaklaştıkça heyecanda artmış durumda. Etkinliğimize bir hafta gibi kısa bir süre kalması nedeniyle aylardır devam eden kutlu doğum çalışmalarında artık sona gelindi. Hazırlıklarımız platforma üye derneklerimizin üye ve gönüllülerinin samimi ve ihlaslı gayretleri ile etkinlik günü yaklaştıkça daha da yoğunlaştı ve hazırlıklarımızın son aşamasına gelmiş bulunmaktayız. Şu an yoğun şekilde tanıtım ve davet için tüm üye ve gönüllülerimiz seferber olmuş durumda ve İstanbul`un her tarafına davetimizi ulaştırma çabasındayız.” denildi.

580 bin el ilanı, çeşitli ebatlarda 100 bin adet kağıt afiş

Reklam çalışmaları için yapılan faaliyetlerin açıklandığı açıklamada, “Reklam ve tanıtım için basılan 580 bin el ilanı, çeşitli ebatlarda 100 bin adet kağıt afiş ki bu afişler işyerlerine, araçlara ve duvarlara asıldı, 600 adet çeşitli ebatlarda dev brandalar ve cadde brandalarını en merkezi noktalara asarak Ayrıca hazırladığımız özel davetiyelerimizle tüm sivil toplum kuruluşlarına, kanaat önderlerine, basın yayın kuruluşlarına, yazarlara ve resmi kurum ve kuruluşlara ziyarette bulunarak etkinliğimize davet ediyoruz. Amacımız bu kutlu etkinlikten herkesi haberdar etmek ve Peygamber (sav)`e olan sevgimizi hep beraber ilan ederek layık ümmet olmak için gayret göstermektir. Ayrıca etkinliğe son 2 gün kala anons araçlarımız İstanbul`umuzun dört bir tarafında ve en ücra yerlerinde Peygamber Sevdalısı halkımızı etkinliğe anons yoluyla davet edecekler ve bölgelerinde ki araç kalkış noktalarını halkımıza duyuracaklar.” ifadeleri kullanıldı.

Ulaşım için Anadolu yakası ve Avrupa yakası ücretsiz araç kalkış noktaları belirlendi

Etkinlik alanına ücretsiz araçların da kaldırılacağının ifade edildiği açıklamada, “Peygamber sevdalısı halkımızı alana taşımak için Anadolu yakasında 10 ilçede 32 ve Avrupa yakasında 18 ilçede 73 nokta da olmak üzere toplam 105 noktadan etkinlik alanına ücretsiz servis araçlarımız ulaşımı sağlayacak. Bu konuda hazırlıklarımız tamamlandı. Biz bütün gayretimizle araç kalkış noktalarına gelen peygamber sevdalılarını mağdur etmeksizin etkinlik alanına taşıyacağız. Ancak burada özellikle değerli Peygamber sevdalısı halkımıza birkaç hususta duyuruda bulunmak istiyoruz. Birinci husus imkânı ve araçları olan kardeşlerimizden etkinlik alanına kendi imkân ve araçlarıyla gitmeleri, ikincisi bu hayırlı hizmette ben de yardımcı olmak istiyorum diyerek gerek kendi araçları ile ve gerekse platformumuz ile irtibata geçerek araç tahsisinde bulunmak isteyip etkinlik alanına katılımcıların taşınmaları hususunda yardımcı olmalarını duyurmak istiyoruz.” denildi.

Haydi Peygamber sevdalıları 26 Nisan`da Yenikapı miting alanında buluşalım

İstanbullulardan da destek beklediklerini açıklayan Platform, “İstanbul`umuzun kalabalık ve çok geniş alanını düşünecek olursak bu konuda ne kadar çaba sarf edersek yine de ihtiyaç olacaktır. Bu konuda yardımcı olmak isteyen hayır sahipleri, 0534 431 00 00 nolu telefondan ve İstanbul@peygambersevdalilari.com mail adresiyle de bizimle irtibat kurabilirler. Aziz İstanbul`da bizimle beraber Muhammedi Sevda ve coşkuyu yaşamak isteyen tüm Peygamber sevdalılarını etkinliğimize davet ediyoruz. Ve diyoruz ki, “Haydi Peygamber Sevdalıları 26 Nisan`da Yenikapı Miting Alanında buluşalım. Ve hep beraber Resulullah (sav) sevgimizi ve özlemimizi salavatlarla haykıralım.” şeklinde açıklamalarda bulundu. 

(Yılmaz Sönmez - İLKHA)

 











 

Bu haberler de ilginizi çekebilir