• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Antepliler, Kutlu Doğum sonrası duygularını paylaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Etkinliğin çok güzel geçtiğini ve yaşadıkları manevi atmosferin duygularla anlatılamayacağını dile getiren Gaziantepli Peygamber sevdalıları,  etkinliğe gelmeyenlerin de bir dahaki seferde kaçırmamalarını  tavsiye ettiler.

“Bütün dünya Resulullah`ın (sav) sesini Amed`den duydu”

Yorgunluk ve mesafe demeden Muhammedi sevda için ailesiyle beraber geldiklerini belirten Habip Akdeniz, “Bu etkinliği düzenleyenlerden öncelikle Allah (cc) razı olsun. Kutlu Doğum etkinliğine katılmak için Gaziantep`ten ailemiz ile beraber geldik. Program çok güzel geçti.  Yorgunluk, mesafe demeden Muhammedî sevda için çoluk çocuk buraya geldik. Bu kalabalığı bırakın Türkiye`yi, dünyanın hiçbir yerinde görmek mümkün değil. Herkes Muhammedî sevda için buraya geldi. Bütün dünya Resulullah`ın (sav) sesini Amed`den duydu.”dedi.

“Bu duygu çok güzel bir duygu anlatılması mümkün değil”

Diyarbakır`daki etkinliğe katılmanın çok güzel bir duygu olduğunu ve bu duygunun anlatılamayacağını belirten Erkan Canpolat, “Program çok güzeldi. Allah (cc) bizlere her gün bu tür güzellikleri yaşamayı nasip etsin. Peygamber Efendimizin sevgisi için  her yerden insanların gelmesi çok güzel. Bu duygu çok güzel bir duygu, anlatılması mümkün değil. İnşallah önümüzdeki sene gelmeyenlerin de gelmesini istiyoruz. Programı çok beğendim. Bu etkinliği düzenleyenlerden öncelikle Allah (cc) razı olsun.” ifadelerini kullandı.

“Daha önce böyle bir güzellik görmedim”

Etkinliğe ilk defa katıldığını ve bundan sonraki etkinliklere katılacağını belirten Mehmet Ali Gümüştekin, “Etkinliğe Gaziantep`ten katıldım. Etkinliği düzenleyenlerden  Allah (cc) razı olsun. İlk defa geldim. Daha önce böyle bir güzellik görmedim. Hayatımda böylesine  güzel bir mutluluk hissetmedim. Bizim katılmamıza vesile olan Antep`teki Peygamber Sevdalılarından Allah (cc) razı olsun. Rabbim inşallah gelecek yıl gelmeyi tekrar  nasip eder. Buradaki etkinliğe herkesin katılmasını tavsiye ediyorum. Buraya gelip bu güzellikten faydalanmalarını istiyorum. Gerçekten güzel bir coşku vardı. Rabbim imanla bu coşkuyu son anımıza kadar yaşamayı nasip etsin.”şeklinde konuştu.

“Peygamber Sevdalılarından Allah (cc) razı olsun”

Etkinliği çok beğendiğini ve her yıl geleceğini ifade eden İsmail Kanık ise, “Gaziantep`ten Amed`e Peygamber Efendimizin Kutlu Doğumu için geldik. Geldiğimize çok sevindik. İnşallah her yıl geleceğiz.   Bu tür yerlerden uzak kalmak bizi çok üzüyor. Peygamber Sevdalılarından Allah (cc) razı olsun. Rabbim bu tür etkinliklerin bir çok yerde düzenlenmesini istiyoruz. Rabbim  bizi Peygamber Efendimizin şefaatine nail kılsın.”temennisinde bulundu.

“İnşallah her yıl gelmeye çalışacağız”

Etkinliğe katılmayanların katılmasını ve bu coşkuyu yaşamasını istediğini belirten Abdurrezak Karakurt, “Maşallah bu seneki kalabalık, geçen yıla göre daha fazla idi. İnşallah her yıl gelmeye çalışacağız. Bu yılki etkinlik adeta muhteşemdi. Bu duygu çok güzel bir duygu, anlatılması mümkün değil diyorum ve gelmeyenlerin de gelmesini tavsiye ediyorum.”diye konuştu.

“Rabbim Peygamber âşıklarını Peygamber Efendimizin şefaatine nail kılsın”

Etkinliği çok beğendiğini ve etkinliğe katılan Peygamber aşıklarının Peygamber Efendimizin şefaatine nail kılınması duasında bulunan Salih Yavuz da, “Program Maşallah çok güzel ve muhteşemdi. Gerçekten kalabalık çok güzeldi. Tahmin ettiğimizden daha fazla bir kalabalık vardı. Allah (cc) herkesin hayrını kabul etsin. Rabbim bu programa katılan Peygamber aşıklarını Peygamber Efendimizin şefaatine nail kılsın. Rabbim bu tür güzel programların devamını nasip etsin.”dedi.

“Bu etkinliği düzenleyen kardeşlerimizden Allah (cc) razı olsun”

Etkinliğe her yıl geldiğini belirten Ali Özcan ise, “Gaziantep`ten Amed`e Kutlu Doğum etkinliğine katılmak için geldik. Bu etkinliği düzenleyen kardeşlerimizden Allah (cc) razı olsun. Gerçekten çok anlamlı bir programdı. Emeği geçenlerin Rabbim hayırlarını kabul etsin. Diyarbakır`a bu beşinci gelişim. Her yıl, geçenkinden daha fazla katılım daha da artıyor.” ifadelerini kullandı. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

 












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir