• DOLAR 32.326
  • EURO 35.113
  • ALTIN 2303.134
  • ...
Lise Öğrencilerinden kutlu Doğum etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez İluh Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Kutlu Doğum haftası münasebetiyle Batman Yeni İl Kültür Turizm Konferans Salonunda bir etkinlik düzenledi. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinliğe idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Batman merkez İluh Anadolu Lisesi öğrencilerinden Furkan Kül`ün Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılışı konuşmasını okul müdürü Veysi Kansu yaptı. Kansu, Kutlu Doğum haftasında bir farkındalık yapma amacıyla öğrencilerle böylesi bir etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Açılış konuşmasın sonrası İluh Anadolu Lisesi öğrencilerinden Mustafa Satıç mevlidi şerif okudu. Mevlitten sonra Firdevs Yavuz ile Uğur Yıldırım'ın Peygamber Efendimizin üzerine seslendirdikleri şiir ve ilahilerle devam etti.

İluh Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından cahiliye dönemi ve Peygamber Efendimizin dönemini canlandırılan skeçler oynandı. Skeç sonrası Kadir Suna, Mustafa Satıç, Mesut Sapan ve Gülcan Ekinci tarafından ilahi, kaside ve şiirler seslendirildi.

Son olarak günümüzde yanlış ve doğru bilgi aktarımı nasıl yapıldığını anlatan skeç oynandı. İluh Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Hocası Abdulkerim Coşğun`un yaptığı dua ve tüm katılımcılarla söylenen salavatlarla bitirildi.  (M. Sait Çelik - İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir