• DOLAR 32.352
  • EURO 35.12
  • ALTIN 2309.78
  • ...
Tarsus Medeniyetler Beşiğinden İLKHA'ya  ödül
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaklaşık 20 bin üyesi ile Tarsus’un tanıtımına oldukça katkı sağlayan Tarsus Medeniyetler Beşiği sayfasının her ay düzenlediği “Tarsus’a katkı sağlayan ve değer katan” isimlere yönelik oylamaların sonucuna göre, listeye giren kişilere Teşekkür Belgesi, Laptop, Burs gibi ödüller veriliyor.

Sosyal paylaşım ağı üzerinde Tarsus ve değerlerini yaşatma adına çalışma yapan “Tarsus Medeniyetler Beşiği”  sayfası tarafından, ilçeye katkıda bulunan aralarında İlke Haber Ajansı’nın da bulunduğu basın mensuplarına teşekkür belgeleri verildi.

Bu ay Akademik Alanda; Prof. Dr. Hayati Sarı- Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi, Ömer Kurnaz- Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkan Yardımcısı ödüle layık görüldü.

Medya dalında ise , DHA Muhabiri ve Güney TV Haber müdürü Tolunay Duman, İlke Haber Ajansı Tarsus Muhabiri Abdulhakim Kurt,  Tarsus Ekspres Gazetesi Kurucusu ve Başyazarı Mustafa Erdoğan, Kanal T Genel Müdürü İlker Karaca, Gazeteci- Köşe yazarı Mehmet Yaşot, Tarsus Ekspres Gazetesi köşe yazarı Yakup Boncuk, TRT ve AA Muhabiri Selahattin Özbozkurt, Yenises Gazetesi Genel Yayın Sorumlusu Şahin Turgut, Tarsus Akdeniz Gazetesi Genel Yayın Müdürü Hakan Bulut, , Olay Haber Gazetesi Sahibi Özcan Aslan  , Tarsus Online Web sayfası Sahibi Süleyman Ergezer, teşekkür belgesiyle ödüllendirildiler.

Tarsus Kurtuluş İlköğretim Okulundan Ayşe Kaya ise eğitimdeki başarısı nedeniyle diz üstü bilgisayar verildi.

Teşekkür belgesi ve başarılı öğrenciye Laptop verilmesi öncesinde konuşan  Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde “Tarsus Medeniyetler Beşiği” ismiyle kurulmuş sayfasının kurucusu ve editörlerinden Rıfat Çınar;, “Amacımız Tarsus’u her yönüyle Dünya’ya tanıtmaktır. 20 bin üyemiz ve her geçen gün yeni üyeler ile büyüyen sayfamıza verdikleri destek ve Tarsus’a olumlu katkılar yapan bu değerli insanlarla, aynı şehrin havasını solumaktan onur duyuyoruz” dedi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir