• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Peygamber aşıkları sabah namazında bir araya geldiler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından bu gün Diyarbakır Newroz Miting Alanında düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliğine katılmak üzere Türkiye`nin çeşitli illerinden Diyarbakır`a gitmek için yola çıkan Peygamber aşıkları sabah namazında Şanlıurfa Dergah Cami`sinde bir araya geldiler.

Diyarbakır`da yüz binlerin katılımıyla gerçekleşen Kutlu Doğum etkinliğine katılmak için Gaziantep, Adana, Adıyaman, Osmaniye ve Mersin illerinden etkinliğe katılacak olan Peygamber âşıkları, sabah namazında Şanlıurfa Dergah Cami`sinde bir araya gelerek, sabah namazını eda ettikten sonra Diyarbakır`a doğru hareket ettiler.

Şanlıurfa Dergah Cami`sinde bir araya gelen Peygamber aşıkları, namaz sonrası Balıklı gölü gezdikten sonra, konvoy halinde Diyarbakır`a doğru yola çıktılar.

Diyarbakır`a doğru konvoy halinde hareket eden Peygamber âşıkları, araçlarının önlerine astıkları ve araç camlarından salladıkları tevhit bayrakları renkli görüntüler oluştururken, Peygamber âşıkları araçlarında sık sık tekbirler getirdiler.  (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir