• DOLAR 32.367
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.305
  • ...
Ergani'de hırsızlar arabalara dadandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır’ın Ergani ile Çermik ilçeleri arasında yolcu taşıyan dolmuşlara son zamanlarda hırsızlar dadanmaya başladı. İddialara göre arabalara binen hırsızlar yolcuların şoföre uzattığı paraları alıyor, dikkat çekmemek için bir kısmını şoföre uzatıyor kalan parayı da alıp kayıplara karışıyorlar.

Bu hırsızlıklardan biri de dün yaşandı. Ergani’den Çermik ilçesine yolcu taşıyan 21 ES 588 plakalı dolmuşa binen hırsız aynı yöntemle yolcuların uzattığı bir miktar parayı aldıktan sonra arabadan indi.

Şoför bu yolculukta kendisine çok az para geldiğini fark edince dolandırıldığını anladı. Hızını alamayan hırsız Ergani dönüşü Bintaş köyü çıkışında aynı araca tekrar binmeye çalıştı. Şoförün kendisini tanıdığını fark eden hırsız tarlalara doğru kaçtı.

Arabadaki yolcuların mağdur olmaması için hırsızı kovalamaktan vazgeçen şoför yola devam etti. Daha önce de başka şoförlerin benzer hırsızlık vakalarıyla karşılaştıklarını belirten araç sürücüsü, artan hırsızlık olaylarından dolayı muzdarip olduklarını belirtti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir