• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Belediye Başkanı Üniversite Öğrencileri ile buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Üniversiteli gençlere yakın ilgi gösteren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye faaliyetlerini ve hizmetlerini sunum eşliğinde öğrencilere anlattı.

Öğrencilerin eğitim hayatlarını daha rahat bir şekilde sürdürebilmeleri için gereken desteği verdiklerini dile getiren Yazgı, öğrencilerin şikayet, öneri ve isteklerini dinlemek amaçlı kredi yurtlar kurumu Öğrencileri ile bir araya geldi.

Burada kısa bir konuşma yapan Yazgı, "Biz Aksaray Belediyesi olarak öğrencilerimize çok önem veriyoruz. Öğrenciler bizim için hem misafir hem ev sahibi. Bundan da önemlisi sizin huzurlu ve güvenli bir şekilde eğitim hayatını devam ettirebilmenizdir ve bunun için çalışıyoruz. Öğrencilerimizin görüşleri bizim için çok önemli. Her konuda sizden öneriler ve şikâyetler bekliyoruz. Bu kent hepimizin arkadaşlar. Sizlerden istediğimiz yaşadığınız kentin sorunlarını bilmeniz, bizimle paylaşmanız. Hep birlikte çözümler üreteceğiz" dedi.

Öğrencilerin birçoğu il dışından Aksaray’a geldiğini belirten Yazgı, yabancı gözüyle Aksaray’ın tarifini yaptı. Başkan Yazgı’nın öğrencilerle samimi bir şekilde konuşması birçok öğrenci  tarafından olumlu karşılanırken, Başkan Yazgı, öğrencilere bir de müjde verdi. Başkan Yazgı Gençlik Merkezi projesinin hazır olduğunu, çalışmalarının çok kısa bir süre içerisinde başlayacağını ve gençlik merkezin de öğrencilerin sosyal aktivite alanlarının olacağını söyledi.

Çiğ köfte ikramının yapıldığı görüşme sonunda öğrenciler, Başkan Yazgı ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. (Ömer Yıldırım-İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir