• DOLAR 32.344
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2283.123
  • ...
Diyarbakır'da 15 kilogram esrar ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında, narkotik köpeği yardımıyla eş zamanlı olarak gerçekleşen aramalarda, bir şüpheliye ait evin bahçesinde, 15 kilogram kubar esrar ele geçirildiği bildirildi.   

Konuyla ilgili olarak Diyarbakır Valiliği’nden yapılan  açıklamada, “Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında, Kocaköy ilçesi Gökçen ve Gözebaşı mahallelerinde, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden, eş zamanlı olarak 2 farklı noktada arama faaliyeti icra edilmiştir. Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Kocaköy İlçe Jandarma Komutanlığı ve Narkotik Köpeği (Alçı) tarafından icra edilen arama faaliyetinde, şüpheliye ait evin bahçesinde bulunan metruk binada gizlenmiş vaziyette, çuval içinde yaklaşık 15 kilogram uyuşturucu (kubar esrar) madde ele geçirilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken, 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir