• DOLAR 32.492
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2496.438
  • ...
Batman'da video konferans eğitimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü tarafından, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan personele yönelik video konferans eğitimi verildi.

SGK İl Müdürü Alaettin Ökten, video konferans eğitimi öncesi yapmış olduğu konuşmada,  “Kurumumuzun vizyonu vatandaş odaklı hizmet anlayışı içinde etkin, süratli ve kaliteli sosyal güvenlik hizmeti sunan, toplumun güvenine sahip ve aktüeryal dengelerini sağlamış, saygın bir kurum olmak temel hedeflerimizdendir.” dedi.

Ökten, konuşmasının devamında, “Kurum Başkanlığımızın ilgili daire başkanlığı tarafından Milli Eğitim Bakanlığında görev yapan öğretmenlerin sosyal güvenlik hak ve yükümlükleri konusunda bilgi verilmesi kapsamda, ‘Milli Eğitim Bakanlığında görev yapan öğretmenlerin sosyal güvenlik hak ve yükümlülükleri konusunda bilgi verilmesi’ eylemi dâhilinde Batman ve bağlı ilçelerdeki Milli Eğitim Müdürlüklerinde konu ile ilgili görev yapan personelleri Müdürlüğümüze davet edilerek video konferans eğitimi verilmiştir.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir