• DOLAR 32.555
  • EURO 35.056
  • ALTIN 2426.831
  • ...
Suriyeli kadın Cinayet Sanığı tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dün Evinde bıçakla boğazı kesilerek hunharca öldürülen Suriyeli kadının katil zanlısı olarak dün gözaltına alınan Y.M.(24), çıkarıldığı  mahkeme tarafından tutuklanarak Mardin cezaevine gönderildi.

Kızıltepe ilçesinde dün sabah saatlerinde yaşanan cinayet olayında Suriye Dırbêsiyê doğumlu Ahin Özkan adlı genç kadın, yaşadığı evde boğazı ekmek bıçağıyla kesilerek öldürülmüş halde bulunmuştu.

Ersoylu mahallesinde yaşayan ve kendisinden haber alınamayan Ahin Özkan (17) adlı genç kadın, komşuları tarafından kanlar içinde ölü olarak bulmasının ardından, polisin yaptığı inceleme ve araştırma sonucunda olayın faili olduğu iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.
 

Polisin yaptığı soruşturma sonucu olayın faili olarak aile ile akrabalık bağı olan Suriye Rasulayn doğumlu Y.M.(24) adlı inşaat işçisi gözaltına alınmış, yapılan  sorgulamasının ardından elde edilen deliller ile bugün Kızıltepe Adliye mahkemesine sevk edilmişti.

Cumhuriyet savcılığının tutuklanma talebini yerinde gören mahkeme, sanığın tutuklanmasına karar vererek Mardin cezaevine gönderdi.

Hunharca öldürülen Suriyeli Ahin Mahmud’un cenazesinin,  işlemlerinin ardından defnedilmek üzere eşi ve yakınları tarafından Suriye tarafına götürüldüğü öğrenildi. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir