• DOLAR 32.537
  • EURO 34.621
  • ALTIN 2499.185
  • ...
Bingöl bağımsız adayı Şahin Karlıova`yı ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Dava Partisinin (HÜDA PAR) desteklediği Bingöl bağımsız milletvekili adayı Said Şahin öğle saatlerinde geldiği Karlıova`da HÜDA PAR ilçe teşkilatında partililerle bir araya geldi.

Burada kısa bir konuşma yapan Şahin, “Birkaç arkadaşımızla Mecliste var olmamız ve boş olan yerleri doldurmamız lazım. Yapılan yanlış icraatların düzeltilmesi için onların karşısında var olmak adına Mecliste olmamız gerektiğine inanıyorum. Türkiye geneli ve Kürdistan üzerinde baktığımız zaman Müslüman Kürt halkının temsilcisi olabilecek siyasetçilerin olması lazım." dedi.

Kürtlerin; dinleriyle, örf ve adetleriyle, gelenekleriyle, bütün insani ve İslami değerleriyle, barışık olan siyasetçilerin olması gerektiğini ifade eden Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bizim de Meclise girmemizi bir hayır olarak görüyorum. Türkiye çok kritik bir viraj alıyor. Bu virajda bizler ya direksiyonun başında ya da aracın içinde aklıselim muavin pozisyonunda olmazsak bu aracı birileri devirebilir.” dedi.

Şahin daha sonra Karlıova Devlet Hastanesine giderek hasta ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz haftalarda trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Kar-Der Başkanı Murat Akansu`nun kabrini de ziyaret eden Şahin, ilçede faaliyet gösteren Kar-Der`i ve 6-7 Ekim olaylarında hayatını kaybeden Fethi Yalçın`nın ailesini ziyaret etti. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir