• DOLAR 32.566
  • EURO 34.899
  • ALTIN 2431.003
  • ...
Bismil Vefa -Der 500 Aileye Kurban Eti Dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Bismil Vefa - Der`in organizasyonuyla, Bismil`de 7 büyük baş havan 20 küçükbaş hayvan kesildi. Kurban çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Fuat Ayaş, her yıl olduğu gibi bu yıl da Bismilli hayırsever insanların kendilerine müracaat ettiğini ve kesecekleri kurbanların etlerinin halka dağıtılmasında aracı olmalarını istediğini söyledi.

Fuat Ayaş, derneklerine bağlı gönüllülerin Bismil ilçesinde, gidilmedik yer bırakmadıklarını, ekipler halinde, kurban etlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması adına büyük çaba gösterdiği belirterek, "Titizlikle yürütülen yardım faaliyetleri ile Kurban Bayramı sevincine yoksul, yetim, yaşlı ve çocukları herkesi ortak ettik. Kurban eti dağıtımına, Bismil`de Vefa Der gönüllüleri, Bismil İlçesi Tepe beldesinde kesilen kurbanların etlerini muhtaçlara dağıttık. Bismil Vefa - Der gönüllüleri sabahın erken saatlerinde başladığı yardım dağıtımı ile Bismil ilçe merkezi ve belde ile köylerde yaklaşık 500 mağdur aile ulaştılar." dedi.

Derneklerinin amaçlarından birinin de fakir ve zenginler arasında köprü görevini yerine getirmek olduğunu ifade eden Bismil Vefa Der Başkanı Fuat Ayaş, "Bu hayırlı işe vesile olan hayır sahiplerine ve kurban etlerinin kesilmesi ve dağıtılmasında yardımcı olan dernek gönüllülerine teşekkür ederiz. Cenabı Allah bu yardımların ve çabaların karşılığını kat kat verecektir." dedi.

Hasan Gündüz - İLKHA

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/28844.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/28843.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/28842.jpg

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir