• DOLAR 32.421
  • EURO 35.051
  • ALTIN 2327.379
  • ...
Esnaftan Kutlu Doğum indirimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kutlu Doğum kapsamında düzenlenen ve ülkenin birçok noktasında on binlerin katılımıyla gerçekleşen etkinliklerden etkilenen tüp bayiliğini işleten bir esnaf,  tüplerinde indirim yaparak anlamlı bir kampanya başlattı.

Kutlu Doğum haftasından dolayı tüplerinde indirim yaptığını belirten esnaf Muhittin Kurtoğlu, halkın bu kampanyaya karşı çok olumlu tepkiler verdiğini ve bu tür kampanyaları bütün esnaflara tavsiye ettiğini ifade etti.

Peygamber Sevdalıları Platformunun düzenlemiş olduğu bu etkinliklerden etkilendiğini belirten Kurtoğlu, “Nisan ayı denince artık aklımıza Kutlu Doğum etkinlikleri gelmektedir. Bize önder ve rehber olan bir Peygamber gönderdiği ve bizi de O`nun ümmeti kıldığı için Allah (cc) hamd olsun.” dedi.

Kurtoğlu, “Allah (cc) Peygamber Sevdalılarından razı olsun. Kutlu Doğum etkinliklerinin sayısını artırdılar. Artık her ilden ziyade köylerde dahi Kutlu Doğum etkinlikleri düzenleniyor. Ben de Peygamber Sevdalıları Platformunun düzenlemiş olduğu bu etkinliklerden etkilenerek istedim ki, ben de bu ayda böyle bir kampanya başlatayım.” ifadelerini kullandı.

Halktan olumlu tepki aldığını dile getiren Kurtoğlu, “Halkımız bu tür kampanyaları pek fazla görmedikleri için, ilk defa böyle bir kampanya karşısında çok sevindiler. Hatta bu kampanyadan sonra müşterim olmayan vatandaşlar, bu kampanyadan dolayı bana yöneldiler. Bazı vatandaşlar bizimde yapabileceğimiz bir şey var mı? Diyerek yardımcı olmak istediler. Ayrıca tüp değişiminin yanında gelen müşterilere Kutlu Doğum CD`si hediye ediyorum.” Şeklinde konuştu.  (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir