• DOLAR 32.546
  • EURO 34.92
  • ALTIN 2425.897
  • ...
Etüt Merkezine Hasankeyflilerden yoğun ilgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Etüt merkezine gelen bazı öğrenciler  ders çalışırken, bazıları da kütüphane bölümünde kitap okuyarak genel kültürlerini geliştirmeye çalışıyor.  Hafta içi okulların dağılmasının ardından Etüt merkezine gelen öğrenciler gruplar halinde dayanışma içerisinde kaynaşarak hem derslerini yapıyor, hem de kitap okuyor.

Etüt Merkezi ve Kütüphanenin açılmasının ardından Hasankeyfli öğrencilerin daha modern bir ortamda ders çalıştığını belirten Kaymakam Temel Ayca, “Etüt merkezimiz açılmadan önce Hasankeyfli öğrencilerin ders çalışabileceği verimli bir ortam yoktu. Bu eksiği gidermek için Etüt merkezini açma gereği duyduk. Etüt merkezimiz bünyesinde ders çalışma odaları, kütüphane, bilgisayar ve satranç odası bulunmaktadır. Şimdi bu modern ortamda öğrenciler daha verimli sonuç alacak şekilde ders çalışıyor ve zamanlarını daha doğru bir zeminde değerlendiriyor.” dedi.

Hasankeyfli öğrenciler, Etüt Merkezinin faaliyete girmesiyle boş zamanlarında görevli memurlar ve öğretmenler nezaretinde ders çalışarak zamanlarını daha verimli bir şekilde değerlendiriyor. Okullar kapandıktan sonra Etüt Merkezine gelen onlarca öğrenci, sakin ve modern ortamda derslerini yapıyor.

Öğrenciler, Etüt Merkezinde derslerini yaptıktan sonra dinlenmek için satranç oynayarak hem zekâlarını geliştiriyor hem de daha verimli bir şekilde dinleniyor.(İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir