• DOLAR 32.592
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2507.48
  • ...
Gazetecilere Habercilik Semineri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bu hafta Vangölü Gazeteciler Cemiyeti`nde (VGC) beşincisi yapılan Meslek İçi Eğitim Seminerinde, gazetecilere “Habercilik Refieksi ve Deneyimi” ile ilgili önemli bilgiler verildi.

Basın İlan Kurumu Van Şube Müdürü Yahya Öylek ve yerel basın mensuplarının katıldığı seminere konuşmacı olarak Doğan Haber Ajansı (DHA) Van Büro Şefi Feyat Erdemir katıldı.

Erdemir, Habercilik refleksi ve deneyimlerinin anlatıldığı seminerde geçmişten günümüze gazeteciliğin geldiği nokta ile ilgili bilgilerini ve gazetecilik ile ilgili tecrübelerini, yerel basına sohbet havasında aktardı.

Gazeticiliğin gönül işi olduğunu ve şevkle yapıldığı zaman başarılı olunacağını belirten Feyat Erdemir gazetecilik yaptığı dönemlerdeki anılarını gazetecilerler paylaştı,

Yerel basından birçok ismin katıldığı seminerde gazeteciler, geçmiş dönemlerde imkanlar kısıtlı olduğu için basının zorlandığını, ancak günümüzde gazeteciliğin daha hızlı bir şekilde yapıldığını belirttiler. Gazeteciler ayrıca Van yerel basınının geldiği nokta hakkında Erdemirden bilgi aldılar.(İlyas Akkoş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir