• DOLAR 32.379
  • EURO 35.022
  • ALTIN 2326.145
  • ...
Müftülük Kutlu Doğum Etkinliği öncesi gül dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis İl Müftülüğü tarafından, 14-20 Nisan tarihleri arasında yapacağı etkinlikleri öncesi esnafa gül ve 40 Hadis el kitapçığı dağıttı.

Çarşı esnafına gül dağıtarak   etkinliğe davet eden İl Müftüsü Abdülkerim Akbaba, Nisan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu söyledi.

Farklı noktalarda esnafa gül ve 40 hadis yazılı el broşürü dağıttıklarını belirten Akbaba, birlikte yaşama ahlakının büyüğüyle küçüğüyle yaygınlaşması için müftülük olarak çalışacaklarını  belirterek,

“Bugün Kutlu Doğum Haftası kutlamaları başlıyor. Bizler de hükümet konağı civarında ve trafik kontrol noktalarında halkımıza gül ve 40 hadis yazılı el broşürü dağıttık. Şimdi de çarşı esnafımıza gül dağıtımını yaparak onları yarın startını vereceğimiz etkinliğe davet ediyoruz.” dedi.

Yapılacak olan Kur`an ziyafeti ve konferans için halkı davet eden Akbaba, Tüm okullarda programlar yaparak kitaplar dağıtacaklarını dile getirerek,  “Eğer biz Peygamberi anlarsak, dünyada da memleketimizde de güzellikler  olacak.”şeklinde konuştu.

(Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir