• DOLAR 32.649
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2496.273
  • ...
Adana İl Müftülüğü`nden Vali`ye
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana İl Müftüsü Arif Gökce, 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Kutlu Doğum Haftası” münasebetiyle Vali Mustafa Büyük`ü ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Şükrü Çakır ve İlçe Müftüleri`nin de hazır bulunduğu ziyarette İl Müftüsü Arif Gökce, “Kutlu Doğum Haftası”nın sembolü olan Gül`ü Vali Mustafa Büyük`e takdim etti.

Ziyarette konuşan İl Müftüsü Arif Gökce, bu yıl kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası`nın “Hz Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı” temasıyla kutlanacağını belirterek, hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında Vali Mustafa Büyük`e bilgi verdi.

Vali Büyük ise Kutlu Doğum Haftası`nın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini dileyerek, “Âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimizin doğumunun yıldönümünü kutluyor, bu anlamlı haftanın Peygamberimizi daha iyi tanımamızı, birlik ve beraberliğimizi daha da arttırmasını Yüce Allah`tan temenni ediyorum.” dedi.

Ziyaret Vali Büyük`ün, İl Müftüsü Gökce`den Müftülüğün Adana genelinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi almasıyla son buldu.  (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir