• DOLAR 32.592
  • EURO 34.793
  • ALTIN 2498.181
  • ...
Peygamber Sevdalıları, Mersinlilere teşekkür etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Mersin`de düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı Kutlu Doğum Etkinliği`ne hazırlık sırasında ve etkinlik saatinde çalışan üye ve gönüllerine ile Mersin halkına teşekkür etti.

Bilge Eğitim Der`de bir araya gelen üye ve gönüllülere,  Peygamber Sevdalıları Platformu Mersin Koordinatörü Ercan Fidan bir teşekkür konuşması yaptı.

Fidan konuşmasında, “Müminlerin Allah rızası için her şey katında kurtuluş için bir vesiledir. Bizim bu çalışmalarımızın ana amacı Allah ve Resulü`ne olan sevgimizi dile getirmek. Bunu pratikte göstermektir. Allah ve Resulüne olan sevgimizin alameti olması açısında bu çalışmaları yapıyoruz. Allah bizim bu çalışmalarımızı inşallah kıyamet gününde Allah Azze ve Celle onun ve Habib`inin sevgisinin alameti olarak kabul eder. Ve inşallah o şekilde bizim karşımıza çıkarır. Bütün kardeşlerimizden Peygamber Sevdalıları Platformu adına teşekkür ediyorum. Allah, hepinizden razı olsun. Allah hepinizin ecrini fazlası ile versin.” Dedi.

Daha sonra etkinlik hakkında üye ve gönüllülerin fikirleri alındı. Yapılan ikramın ardından program son buldu. (Osman Öksüz- İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir