• DOLAR 32.513
  • EURO 34.606
  • ALTIN 2499.985
  • ...
Aksaray'da asfaltlama çalışmaları başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aksaray Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bahar döneminin gelmesi ile birlikte Meydan ve Çerdiğin Mahallelerinde asfalt sezonunu açarak asfalt serim işlerine başladı.

Asfalt çalışmasıyla birlikte şehrin birçok noktasında kilit parke taşı, kaldırım, yol açma, kısmi kaplama çalışması eş zamanlı olarak start aldı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, geçtiğimiz günlerde asfaltlanacak mahalleleri ziyaret ederek mahalle muhtarları ve sakinleri ile görüşmüştü.

Asfalt çalışmasının kenar mahallelerde başlattığını hatırlatan Yazgı, “Geçtiğimiz yıl göreve başladığımız andan itibaren ilk yaptığımız icraatlardan biri kenar mahallelere asfalt atmak oldu. Çünkü seçim öncesi gezilerimizde halkımızdan bu yönde yoğun istek almıştık. Çalışmalarımızı bu doğrultuda yürüttük.” dedi.

Aksaray Belediyesi, geçmiş sezonda Hacılar Harmanı, Yavuz Sultan Selim, Hürriyet, Kurtuluş, Laleli, Bayram Baba, Bedir Muhtar, Kalanlar, Zafer, Çiftlik, Yeni Mahalle, Somuncu Baba mahallerine yol yenileme, yeni yapım ve onarım için 150 bin ton asfaltlama yapmıştı. (Ömer Yıldırım-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir