• DOLAR 32.57
  • EURO 34.893
  • ALTIN 2426.362
  • ...
Türkiye Genelinde Hava Durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 

HABER MRK - Yapılan son değerlendirmelere göre; Sabah saatlerinde Artvin, Hopa ve Hakkari çevrelerinin, öğle saatlerinden sonra Rize çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde kuzeybatı kesimlerde yer yer sis hadisesi ile birlikte iç ve doğu bölgelerinde buzlanma ve don olayı görüleceği bekleniyor.

Hava Sıcaklığı: Kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı bekleniyor.

Rüzgar: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz), Orta ve Doğu Karadeniz`de batı ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında sabah saatlerinde yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) eseceği bekleniyor.

Bölgelere Göre Hava

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin güneydoğusunda yer yer sis olayı görülecek. Rüzgarın; öğle saatlerine kadar bölgenin batısında kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) olarak eseceği bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde; Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak çevrelerinde yer yer sis ile birlikte hafif buzlanma ve don olayının görüleceği bekleniyor.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzeybatısında yer yer hafif sis ile birlikte bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu; akşam saatlerine kadar Rize, Artvin ve Hopa çevreleri aralıklı yağışlı geçecek. Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Artvin`in yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğle saatlerine kadar Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) eseceği bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Genellikle parçalı ve az bulutlu, bölgenin doğusu çok bulutlu; bu sabah saatlerinde Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

Bazı İllerde Beklenen Hava
Ankara: Az bulutlu ve açık 13
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 15
İzmir: Az bulutlu ve açık 16
Konya: Az bulutlu ve açık 12
Adana: Az bulutlu ve açık 22
Mersin: Az bulutlu ve açık 21
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 13
Şanlıurfa: Az bulutlu ve açık 15
Gaziantep: Az bulutlu ve açık 15

İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir