• DOLAR 32.576
  • EURO 34.892
  • ALTIN 2428.647
  • ...
Kars`ta Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü Kars Temsilciliği tarafından “Eşsiz Önder Hz Muhammed” temalı Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi.

Sunuculuğunu Cihan Karakoç`un yaptı etkinliğe katılan halka, gül suyu ve şeker ikram edilirken salonun hınca hınç dolduğu görüldü.

Program, Ali Yasir Hoca`nın Kur`an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Grup Vahdet mevlithanlarının okuduğu Mevlid-İ Şerif esnasında getirilen salavatlara halk eşlik ederken Grup Vahdet sanatçılarından Mehmet Noğay`ın seslendirdiği ilahilerle program devam etti.

Daha sonra Araştırmacı-Yazar Cengiz Aydın, Hz Muhammed`in ve ashabının hayatından kesitler sunarak bugünün Müslümanlarının Hz Muhammed`in davasına sıkı sıkıya bağlanması gerektiğini belirtti.

Aydın, konuşmasının devamında, ahirette Mahkeme-i Kübra`nın kurulacağını, herkesin orada dünya hayatında yaptıklarından dolayı hesap vereceğini vurguladı. Ahiret yurdunda sıkıntı yaşanılmaması için bugünden hazırlıkların yapılması gerektiğini belirten Aydın, Kur`an`a ve Resulullah`ın sünnetine sıkı sıkıya tutunulması gerektiğini ifade etti.

Program, seslendirilen ilahilerin ardından, Tahir Güler Hoca`nın yaptığı dua ile son buldu. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)


































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir