• DOLAR 32.492
  • EURO 34.748
  • ALTIN 2483.618
  • ...
Battalgazi`de Kutlu Doğum etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye Hayrın Yolcuları Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Malatya`nın Battalgazi ilçesinde Kutlu Doğum etkinliği düzenledi. Servet Tokat`ın sunuculuğu yaptığı etkinlik Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından etkinlikte Muhammed Ata Yüksel bir giriş konuşması yaptı.

Yüksel konuşmasında Peygamber Sevdalılarının çalışmalarına değinerek,” Peygamber Sevdalıları, her yıl Türkiye`de farklı noktalarda yüzlerce etkinlik düzenlemektedir. Amacımız Peygamber(SAV) aşkını her daim canlı tutmaktır. Bizler bu dünyaya imtihan amaçlı gönderildik. Ve bu imtihanda başarılı olmak Peygamber Efendimiz(SAV)`in yolunda gitmede olduğunu çok iyi biliyoruz.” Dedi.

Ardından program Grup Hicretin ilahi ve ezgileriyle devam etti. Daha sonra programda Mevlid-i Şerif okundu.  Programda sık sık Hazreti Muhammed'in üzerine salavatlar çekildi.

Günün anlam ve önemine binaen Eğitimci Mesut Gezer etkinlikte bir konuşma yaparak, "Peygamber Efendimiz(SAV) hayatının her alanda bize örnek olmuştur. O bize her zaman bize model olmuştur. Peygamber Efendimiz (SAV) tartışmasız tek rehberimizdir. Biz ne zamanki O`nu tek rehber kabul edersek, o zaman her zaman kazanan oluruz. Toplum olarak birçok noktada geride kalmamızın en önemli sebebi Peygamber`den uzak yaşıyor olmamızdır.” İfadelerine yer verdi.

Etkinlik yapılan dua ile sona erdi (Recep Fidancı-İLKHA)

 

.                                                         

Bu haberler de ilginizi çekebilir