• DOLAR 32.521
  • EURO 34.813
  • ALTIN 2432.184
  • ...
HÜDA PAR`ın desteklediği Oğuz, Van`da konvoyla karşılandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Desteklediği Bağımsız adayını Van`ın Gevaş ilçesinde karşılayan HÜDA PAR konvoyu, halkın da yoğun katılımı ile şehre giriş yaptı. Konvoy halinde ili dolaşan bağımsız milletvekili adayı Mehmet Mehdi Oğuz, daha sonra parti binasına geçti.

Burada toplanan kalabalığa hitap eden Oğuz, “Şimdi Tam Zamanı! Mecliste söyleyecek sözümüz var” temasıyla seçime gireceklerini belirterek hür davanın hür adayı olduğunu söyledi.

“HÜDA PAR parti programı bir medeniyet projesidir
HÜDA PAR`ın siyasi alanda ciddi mesajlar verdiğini ve parti programının bir medeniyet projesini olduğunu söyleyen Oğuz, “İnşallah bize tevdi edilen bu emaneti en güzel şekilde yerine getirerek sizleri mahçup etmeyeceğiz. Malumunuzdur Hür Dava Partisi siyaset sahnesinde yeni yer alan bir partidir. Fakat bugüne kadar yapmış olduğu siyaset, vermiş olduğu mesajlar Türkiye`de ciddi anlamda yankı buldu. HÜDA PAR programının büyük bir medeniyet projesi olduğunu bugün birçok siyasi ifade etmektedir.” dedi.

“Zulümlerin son bulması için reçete HÜDA PAR programıdır”
Dünya genelinde ve İslam coğrafyasında yaşanan zulümlerin son bulması için HÜDA PAR`ın Mecliste temsil edilmesi gerektiğini söyleyen Oğuz, "Hassas bir dönemden geçiyoruz. Dünya genelinde ve özellikle İslam coğrafyasında büyük zulümler yaşanıyor. Bu zulümlerin son bulması için bir reçete hükmünde olan HÜDA PAR`ın parti programının hayata geçirilmesi için çok çalışmayız ve ilk hedef olarak bu programı meclise taşımalıyız. Parti programında yer alan ilkelerin mecliste de dile getirilmesi son derece önemlidir.” dedi.

“Seçilirsek Mecliste İslami muhalefetin sesi olacağız”
Mecliste farklı düşünce temsilcilerinin olduğunu ve İslami muhalefetinde meclis te olması gerektiğini belirten Oğuz, “Birçok düşüncenin mecliste temsil edildiğini görüyoruz. Neden İslam`ı referans alan ve İslami muhalefeti temsil eden düşünce mecliste olmasın. Bu nedenle hür adayların seçilmesinin, İslami muhalefetin Meclise taşınması açısından son derece faydalı olduğu düşüncesindeyiz. Bu amaçla genel seçimlere bağımsız adaylar olarak girdik. İnşaallah Rabbim nasip ederse halkımız teveccüh gösterirse mecliste halkın sesi olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Oğuz, yaptığı konuşmanın ardından tebrikleri kabul etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir