• DOLAR 32.515
  • EURO 34.941
  • ALTIN 2437.413
  • ...
Gaziantep Umut Der Mart ayında yüzlerce aileyi sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaptığı yardım faaliyetleriyle muhtaç ve mağdurların umudu haline gelen Gaziantep Umut Der Mart ayı faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaştı. Umut Der Mart ayında 740 aileye gıda ve çeşitli yardımlarda bulunarak fakir ve muhtaçların yüzünü güldürdü.

Mart ayı faaliyet raporunu açıklayan Gaziantep Umut Der Başkanı Ahmet Kurt, “Elhamdülillah, her zaman olduğu gibi bu ay içerisinde de yüzlerce muhtaç aileye değerli hayırseverlerin aracılığıyla yardımlarımızı ulaştırdık. Bu yardımlarımızı hem dernek bünyesinde kurduğumuz komisyonlarla bizzat evlerine ulaştırdık. Hem de bizzat mağdur olup da derneğimize gelen tespitli fakir ailelere çeşitli yardımlarımızı vermiş olduk.” dedi.

Bu ay temel gıdanın yanında çeşitli yardımlarda da bulunduklarını ifade eden Kurt, “200 aileye gıda, 150 aileye giyim, 80 aileye kırmızı et, 250 aileye temizlik eşyası,  15 aileye mutfak eşyası, aracı usulü ile 20 aileye 25`er kilo un, 25 aileye de yatak ve benzeri eşya olmak üzere toplamda 740 aileye yardım ettik.” ifadelerini kullandı.

Gaziantep`e sığınan Suriyeli ailelere de yardım ettiklerini aktaran Kurt, “Bu hayırlı çalışmada fakir ve muhtaç ailelere yardımın ulaşmasında bizi aracı kılan hayırseverlere ve bu yardımların dağıtımında emeği geçen yardım komisyonuna, dernek üye ve gönüllülerine teşekkür ediyor, Allah`u Teâlâ`nın kendilerinden razı olmasını temenni ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.” dedi.   (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir