• DOLAR 32.541
  • EURO 34.924
  • ALTIN 2433.141
  • ...
Acemi Kasaplar Acil Servisleri Doldurdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kurban bayramının ilk gününe yine acemi kasaplar damga vurdu. Ümraniye`de kurbanlarını kendileri kesmeye çalışırken yaralanan çok sayıda acemi kasap, hastanelere akın etti.

Ümraniye Devlet Hastanesi`ne bir saat içinde yaklaşık 30 kişi yaralanma ve ezilme şikayetiyle başvurdu. Acil servis ünitesinde tedavi altına alınan yaralılardan 3 kişinin bacağının kırıldığı belirlendi. Belediyeler tarafından belirlenen kurban kesim alanları sabah erken saatlerden itibaren kurbanlarını kesmek isteyen vatandaşların akınına uğradı.

Bazıları usta kasaplardan yardım alırken, bazı vatandaşlar ise kurbanlarını kendileri kesmeye çalıştı. Kesim alanlarında sıra beklemek istemeyen vatandaşlar da park ve bahçelerde kurbanlıklarını kesmek istedi. Kesim sırasında çok sayıda kaza yaşandı. Yanlışlıkla el parmaklarını kesenlerin yanı sıra kurbanlık hayvanın darbesine maruz kalarak ayağını kıranlar ve kurbanlıkların altında kalarak ezilenler de hastaneye koştu.

Hastanelerin acil servisleri acemi kasaplarla doldu. Durumu ağır olan bazı vatandaşlar da ortopedi servislerinde tedavi altına alındı. Durumu ağır olan bazı yaralılar da ambülanslarla Ümraniye Devlet Hastanesi`ne götürüldü.

Kaynak: Ajanslar 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir