• DOLAR 32.365
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2324.938
  • ...
Denizliler Muhammedi sevdayla buluşacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yarın Esentepe Kapalı Pazar Yeri önünde 13.00`da gerçekleştirilecek Kutlu Doğum etkinliği kapsamında yapılan çalışmalarda binlerce afiş ve el ilanı dağıtıldı. Ayrıca Özlem Ajans sanatçıları tarafından Kutlu Doğum etkinlikleri için özel olarak seslendirilmiş Kürtçe ve Türkçe ilahilerden oluşan CD`ler binlerce insana ücretsiz olarak dağıtıldı. Bunun yanında onlarca sivil toplum kuruluşu da özel olarak ziyaret edilerek etkinliğe davet edildi.

Yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliğine tüm halkı davet eden Peygamber Sevdalıları Platformu İl Koordinatörü Halil Çelik, ‘Bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceğimiz Kutlu Doğum programına tüm halkımızı davet ederek bu coşkuya ortak olmalarını diliyoruz. Resulullah`in  (s.a.v) anıldığı, ona mevlitlerin okunduğu ve program kapsamında her sene milyarlarca salâvatın Peygamberimiz` in ruhuna gönderildiği böyle manevi atmosferlere ihtiyacımız var."dedi.

Çelik daha sonra, "Böylesine hayırlı programlarla bizler kalplerimizi Muhammedi sevdayla dolduruyor ve onun ümmeti olma hasebiyle bu şerefe layık olmaya çalışıyoruz. Rabbimizden dileğimiz bu hayırlı programlarda maddi manevi emeği geçen tüm kardeşlerimizden razı olmasıdır. Allah Nisan ayının bereketiyle her ayımızı Muhammedî sevdayla doldursun"  ifadelerine yer verdi. (Ahmet Tenşi-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir