• DOLAR 32.51
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2490.348
  • ...
AÜ öğrencileri Peygamber sevgilerini dev yazıyla haykırdılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalısı öğrenciler yaptıkları afiş çalışmasıyla Adıyaman Üniversitesi alt geçidinde Hz. Muhammed ismini yazdı. Adıyaman Üniversitesinde okuyan öğrenciler bu çalışmayı yapan öğrencileri tebrik etti.

Bu çalışmayı yapan Peygamber Sevdalısı Öğrenciler açıklama yaparak bu çalışmada kullanılan afiş sayısının 348 olduğunu, bu afişlerin 113`ü Rabia afişi ve 235`inin de Kutlu Doğum programına davet afişi olduğunu belirttiler. erek, bu çalışmanın boyutunu dile getirerek, oluşturdukları ‘Hz. Muhammed` yazısının   eninin  1.26 metre,  boyunun da  olarak 8.7 metre   olduğunu söylediler.

Öğrenciler Üniversitede topluluk açma sıkıntılarına değinerek yaptıkları açıklamada şunları dile getirdiler: ”Adıyaman Üniversitesi yönetimine, topluluk açmak için birçok defa başvuruda bulunduğumuz halde, başvurumuz reddediliyor, ama bizim çalışmalarımıza engel olamayacaklarını anlasınlar. Üniversitenin içinde çalışma yapmamıza izin verilmiyorsa, Üniversitenin dışında çalışma yapmamıza karışamazlar.” (Yakup SÖĞÜT – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir