• DOLAR 32.507
  • EURO 34.65
  • ALTIN 2482.623
  • ...
Antep'te itfaiye hatıra ormanı açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından 50 dönümlük alana oluşturulan İtfaiye hatıra ormanının açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Gaziantep Burç Ormanlarında, Orman İşletme Müdürlüğü tarafından oluşturulan alana itfaiye personelleri 10 bin fidan dikti.

İtfaiye hatıra ormanı açılışına, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İtfaiye Daire Başkanı Cafer Yılmaz, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mehmet Sabuncu, itfaiye personelleri ile öğrenciler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, gelecek nesillere çok daha iyi ve yeşil bir Gaziantep bırakmayı amaçladıklarını belirtti. Şahin, “İtfaiye teşkilatında çalışan genç kardeşlerim; emeğiyle, yüreğiyle, sevgisiyle güzel bir ormanı bugün dikecek, yarın inşallah çocuklarımız bu güzel ormandan bizden sonra çok daha güzel istifade edecekler.”dedi.

TEMA Vakfı ile kısa süre önce bir protokol imzalandığını hatırlatan Şahin, ayrıca Orman Bölge Müdürlüğü ile de yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mehmet Sabuncu da müdürlük olarak Gaziantep’te ağaçlandırılabilecek alanların tespitinin yapıldığını aktardı.

Konuşmaların ardından il genelinde orman konulu, resim, komposizyon ve şiir yarışmasında birinci olan öğrencilere protokol ödüllerini takdim etti. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir