• DOLAR 32.548
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2430.843
  • ...
Mardin'de Kutlu Doğum sempozyumu düzenlenecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in katılımıyla Mardin’de Kutlu Doğum" sempozyumunun düzenleneceğini açıkladı.

Müftü Coşkun, “Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri her yıl olduğu gibi 15-20 Nisan arası ülkemizde, gönül coğrafyamızda ve dünyada Hz. Peygamberimizi anlamak, onu sevmek ve evrensel mesajını daha iyi okumak için çeşitli programlar yapılmaktadır. Bu sene Mardin'de Diyanet İşleri Başkanlığımız 17 Nisan Cuma günü saat 10.00’da Müftülük Konferans Salonu’nda 'Kutlu Doğum' sempozyumu düzenleyecek. Bu sempozyum 3 gün devam edecek. Türkiye'nin değerli ilim adamlarından, sahasının uzmanlarından 100'e yakın akademisyenimiz Mardin'e teşrif edecek. Konu ‘Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı ve Hukuku’ olacak. Biz, Mardin'deki ve bölgedeki kardeşlerimizi, vatandaşlarımızı bu sempozyuma davet ediyoruz.” dedi.

Coşkun ayrıca 17 Nisan akşam saat 19.30’da Yay Grand Oteli Konferans Salonu’nda Diyanet İşleri Başkanı'nın halka açık genel bir "Kutlu Doğum" konferansının da olacağını söyledi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir