• DOLAR 32.33
  • EURO 35.081
  • ALTIN 2297.202
  • ...
Taksiciler sorunlarını anlatmakla bitiremediler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sorunlarını anlatmak üzere Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü`yü ziyaret eden çok sayıda taksici, durak ücretlerinin yüksekliğinden, çalışma haklarının ellerinden alınmak istenmesinden ve yüksek vergi oranlarından yakındı.

Adana`da durak ücretlerinin günlük 150 liraya kadar çıktığını, bunu ödemek istemedikleri için de çalışmalarına izin verilmediğini ifade eden taksiciler, Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü`den sorunlarına çözüm istedi. Taksiciler, yüksek vergi oranlarından ve ödeyemeyecekleri miktarda istenen taksi durağı komisyonundan yakınarak serbest çalışmalarının zor kullanılarak kesilmek istendiği iddiasında bulundu.

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Halil Avşar ve Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı İlyas Karabıyık`ın da katıldığı toplantıda, taksicilerin sorunlarını dinleyen Başkan Hüseyin Sözlü, İlyas Karabıyık ve Halil Avşar`ın dahil olduğu, çoğunluğu taksicilerden oluşturulacak bir komisyon meydana getirilmesini istedi.

Toplantı anında oluşturulan komisyonun söz konusu sorunlarla ilgili çalışmalara hemen başlayacağını kaydeden Sözlü ise komisyon çalışması sonrası gereken adımların atılacağını, kentte faaliyet gösteren 2 bin, 2 bin 500 civarında taksicinin huzurlu bir ortamda iş yapmasını sağlamak adına ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir