• DOLAR 32.315
  • EURO 35.115
  • ALTIN 2293.917
  • ...
Batman`da Kutsal Emanetler ve Sakal-ı Şerif sergilenecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında, Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü tarafından kurulacak çadırda, Peygamber Efendimizin (s.a.v) Sakal-ı Şerif`leri  ve Kutsal Emanetler üç gün boyunca sergilenecek.

Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü dönem sözcüsü Beşir Şimşek konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “2015 yılı Kutlu Doğum programımızın startını vermiş bulunuyoruz. Daha önceden de yaptığımız çalışmalar vardı. Salavat kampanyası ve Peygamber Efendimizin mevlidi münasebetiyle yapılan Siyer Sınavı gibi çalışmalarımız devam ediyor. Biz dün itibarıyla Peygamber Efendimizin mevlidini halkımızla paylaşmak ve haberdar etmek için Batman caddelerine brandalarımızı astık. Batman`ımızı bu tür brandalarla süslemeye çalıştık.” dedi.

“Bütün halkımızı Sakal-ı Şerif ziyarete davetlidir”

Yine bu programın bir parçası olan Sakal-ı Şerif ve Kutsal Emanetleri Batman halkının ziyaretine sunacaklarını belirten Şimşek, “Bugün Batman Atatürk Parkı`nda bir çadır açıyoruz. Bu çadırımızda Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri sabah 10.30 akşam 22.30 saatleri arsında Peygamber Efendimizin mübarek Sakal-ı Şeriflerini ve Kutsal Emanetleri  halkımızın ziyaretine sunacağız. Öncelikli olarak bütün Batman halkımızı Peygamber Efendimizin bize kalmış olan bu tür hatıralarını bir kes daha ziyaret etmeye davet ediyoruz. Peygamber Efendimizin ile ilgili olan her şey bizim için çok değerlidir. Böyle bir fırsat bizlere sunulmuşken Müslüman halkımız kadın, erkek çoluk çocuk demeden Peygamber Efendimize olan saygılarını hürmetlerini en coşkulu bir şekilde ortaya koyacaklar ve Sakal-ı Şerif`i ziyaret edeceklerdir. Müslüman halkımızdan böyle bir güzelliğe iştirak etmesini bekliyoruz. Bütün halkımızı Sakal-ı Şerif ziyarete davet ediyorum.” ifadelerini kullandı. (M. Sait Çelik – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir