• DOLAR 32.589
  • EURO 34.87
  • ALTIN 2499.378
  • ...
Peygamberler Şehri `Kutlu Doğum` hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Nisan ayıyla beraber yurdun dört bir tarafında düzenlenecek kutlu doğum mevlidi etkinlikleri heyecanı başladı. Bu yıl yaklaşık 400 noktada Kutlu Doğum mevlidi etkinliği düzenleyeceklerini açıklayan Peygamber Sevdalıları Platformu Şanlıurfa Koordinatörlüğü, önümüzdeki Pazar günü düzenlenecek etkinliğin çalışmalarını sürdürüyor.

Etkinliğin duyurulması için işyerlerine ve şehir içi halk otobüslerine 10 bin adet cam afişi asılırken Cuma günü Cuma namazının hemen ardından başlanılarak da 50 bin adet el ilanı dağıtılacağı belirtildi.

Platformu üye derneklerin gönüllüleri tarafından gece yarısına kadar ilin birçok önemli cadde ve kavşaklarına da etkinliğe halkı davet eden brandalar asıldı.

Kutlu Doğum etkinliği çerçevesinde oluşturulan ekiplerle esnafı ziyaret edilerek 6 bin siyer kitabı dağıtılırken Özlem ajans tarafından hazırlanan yaklaşık 10 bin ilahi cdsinin de evlere dağıtılacağı ifade edildi.

Birçok esnaf etkinliğe destek olmak için işyerlerine etkinlik afişi asarken halktan birçok kişinin de araçlarına davetiye afişi astığı görüldü. Ayrıca, etkinliğe 1 gün kala anons araçlarıyla etkinliğin duyurulacağı belirtildi. (Osman Gülebak-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir