• DOLAR 32.423
  • EURO 35.127
  • ALTIN 2327.911
  • ...
Öğrenciler zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin merkez Artuklu ilçesinde bulunan Gülser-Mahmut Tatlıdede Ortaokulu’nda bulantısı ve baş ağrısı nedeniyle fenalaşan 20’e yakın öğrenci, 112 Acil Servis Ambulansı ile Mardin Devlet ve Çocuk Hastanesi’ne kaldırıldılar. Zehirlenme şüphesiyle tedaviye alınan öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Mardin Devlet Hastanesi Başhekimi Bayram Açan, öğrencilerin ders arasında sınıftaki kalorifer peteklerinin üstüne çıktıklarını ve borularda sızında meydana gelmesinin ardından bir paniğin yaşandığını söyledi. Bazı öğrencilerin bunaltı ve baş ağrısı şikâyetinin arından okul yönetiminin 112 Acil Servis’i aradıklarını ifade eden Açan, söz konusu öğrencilerin hızlı bir şekilde 112 Acil Servis Ambulansı ile hastaneye getirildiklerini söyledi.

Tedaviye alınan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu kaydeden Açan, “Öğrencilerimizin şuan bilinçleri açık, hiçbir zehirlenme bulgusu yok. Sadece 5 öğrencimizin kan gazlarına baktırarak gözlem altına alacağız.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir