• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman'da satırlı kavga: Bir yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edinilen bilgilere göre, yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle babasının evine giden eşini almaya giden 6 aylık evli Recep K. ile eşinin ailesi arasında başlayan tartışma kısa sürede bıçaklı, satırlı kavgaya dönüştü. Kavgada Recep K. boynuna aldığı satır darbesi sonucu ağır yaralandı.

Olay, sabah saatlerinde Merkez Aydınlıkevler Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 6 ay önce evlenen Recep K.’nın eşi, anlaşamama nedeniyle babasının evine döndü. Bugün sabah saatlerinde tekrar eve gelmesi için babasının evinde kalan eşinin yanına giden Recep K. ile eşinin ailesi arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yeni evli damat ile eşinin ailesinin yakınlarının karıştığı kavgada damat Recep K., boynuna aldığı satır darbesiyle yaralandı.

Mahalle sakinlerinin de araya girmesiyle kavga daha fazla büyümeden taraflar ayrıldı. Daha sonra yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis geldi.

Olay yerine çağrılan ambulansla yaralı damat, Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Recep K.'nın, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  (M. Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir