• DOLAR 32.381
  • EURO 35
  • ALTIN 2326.131
  • ...
Peygamber Sevdalıları Şanlıurfalıları etkinliğe davet etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu olarak Türkiye genelinde yaklaşık 400 noktada mevlit etkinlikleri düzenleyeceklerini belirten Göven, “Geçen hafta Şanlıurfa ilimizde Hilvan, Akçakale ve Suruç`ta mevlit etkinliklerimizi başlattık. Önümüzdeki hafta yani 5 Nisan Pazar günü Haleplibahçede bulunan Şanlıurfa Müzesi önünde gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

Etkinlik öncesi yaptıkları çalışmalara değinen Göven, “Tüm halkımızı dolaşarak onları hem etkinliğe davet edeceğiz. Gittiğimiz esnafımıza birer siyer kitabı hediye edeceğiz. Evlere ise kutlu doğum anısına ilahi cdsi veya üzerinde hadis yazılı buzdolaplarına yapıştırılan magnet hediye etmeyi düşünüyoruz.” dedi.

Halkın etkinlik alanına daha rahat ulaşımını sağlamak için birçok bölgeden araç kaldıracaklarını da hatırlatan Göven, konuşmasına şöyle devam etti: “Pazar günü Urfa`nın tüm noktalarından Allah nasip ederse ücretsiz araç kaldıracağız. Bu araçların ön tarafında etkinlik alanına gittiğine dair afişler asacağız. Böylece halkımızı kolaylık sağlayarak etkinliğe katılımlarını sağlamış olacağız. Tüm halkımızı peygambere olan sevdasını ispatlamaya çağırıyoruz.”

Şanlıurfa ili Nisan ayı etkinlik takvimi:

02 Nisan Merkez- Bildim köyü (Xerabsork)

03 Nisan Merkez- Kırkpınar köyü

05 Nisan Ceylanpınar 

05 Nisan Şanlıurfa – Merkez

10 Nisan Birecik

11 Nisan Bozova

12 Nisan Merkez- Hamurkesen köyü

12 Nisan Viranşehir

14 Nisan Bozova- Karacaören köyü

18 Nisan Bozova- Sığırcık

25 Nisan Birecik-Yuvacık köyü

26 Nisan Birecik- Sumaklı köyü (Osman Gülebak-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir