• DOLAR 32.319
  • EURO 35.121
  • ALTIN 2295.429
  • ...
Kızıltepe'deki esnaflardan elektrik kesintisine tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye'nin birçok ilinde yaşanan elektrik kesintisinden Mardin de nasibini aldı. Kızıltepe ilçe merkezinde bulunan Muhaciroğlu esnafı yaşanan kesintiye tepki göstererek hiç bir yetkiliye ulaşamadıklarını karanlıktan dolayı da siftah yapmayıp mağdur olduklarını dile getirdi.

Esnaftan Ömer Demir saat 10.30'dan beri elektriklerin kesik olduğunu bundan dolayı siftah yapamadıklarını ifade ederek, "Nerdeyse akşam oldu hala elektrik yok. Gelmediği gibi hiç bir yetkiliden cevap alamıyoruz. DEDAŞ'ı arıyoruz. Telefonları meşgul biz de atölyemizi kapatıp işçilerimizi eve gönderdik. Hiç bir yetkilinin açıklama yapmaması bizi ciddi manada endişelendiriyor. Elektriğin kesileceği veya ne zaman geleceği ile ilgili ne DEDAŞ'tan ne de belediyeden herhangi bir anons yapılmadı. Çok mağdur durumdayız." dedi.

Esnaftan Ata Acar, kesintinin kendilerini mağdur ettiğini belirterek, "Pasajın içerisi karanlık olduğu için müşteri gelmiyor. Hiç bir yetkiliye ulaşamıyoruz ne zaman geleceği de belli değil çok mağdur olduk yetkililerden bir açıklama bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kesintiden dolayı satış yapamadıklarını dile getiren esnaftan Turan Kavan ise, "Pasajımız adeta karanlığa gömülmüş. Pasajda olduğumuz için aydınlatmayla müşterileri çekiyorduk. Gördüğünüz gibi her taraf karanlık önümüzü görmekte zorlanıyoruz. Nasıl müşteri gelecek ve nasıl satış yapacağız. Mağdur olduk bir an önce mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz." diye konuştu. (Mehmet Aslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir